Čestitke za rodjendan sestriću

Čestitke za rodjendan sestriću

Veoma je važno da čovek saradjuje sa svojom familijom, kada su familijarni odnosi dobri i lepi, tada sve ide puno lakše i bolje. Za dobre porodične odnose potrebno je puno ljubavi, pažnje, razumevanja i nežnosti. Rodjendan je dan koji se najčešće proslavlja u krugu najuže porodice i zbog toga je veoma važno da svi lepo saradjuju i da se svi beskrajno vole. Ljubav u kombinaciji sa srećom predstavlja savršenu formulu, tj. obrazac za svako idealno rodjendansko slavlje. Ljubav i sreća stvaraju radost i uzbudjenje, sve to deo je rodjendanske čarolije koja zaista može sve. Najbolji način da jeste da mu napišete sadržajnu i emotivnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom sestriću čestitate rodjendan možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

Najlepše čestitke za rodjendan sestriću

1) Dragi moj sestriću, želim da znaš da te volim i cenim kao sina, ti si osoba koja je veoma lako osvojila moje srce i u njemu se uselila. Budi srećan, mladost je pred tobom i sva snaga ovog sveta nalazi se u tebi i u tvom telu. Neka tvoja interesovanja budu usmerena ka stvarima koje voliš i koje ti se dopadaju, želim ti puno uspeha, u svakom pogledu. Neka ti je srećan rodjendan!

2) Kada si blizu mene osećam neke čudne vibracije u srcu, osećam da si mi veoma mio i drag. Ti i ja smo se uvek lepo družili i naš odnos predstavlja oličenje pravog i iskrenog prijateljstva. Najiskrenije želim da sve to zauvek tako ostane, volim te puno, volim te do neba. Neka ti ovaj divan dan ostvari svaki san, svim srcem ti sestriću želim srećan rodjendan!

3) Mili moj sestriću, svoje emocije nikada nisam od tebe krio, uvek sam bio iskren prema tebi i govorio ti istinu. Nikada nisam pravio razliku izmedju tebe i moje dece i nikada je neću praviti, ti si moje dete, ti si moj dragi sestrić i puno te volim. Danas je tvoj rodjendan i jedino što želim jeste da budeš opušten, nasmejan i razdragan. Neka ti je srećan rodjendan!

4) Kada si se rodio, bio si veoma sladak i svi smo se topili od slatkoće tvojih pogleda. U tim trenucima bilo mi je jasno da lepša beba od tebe ne postoji i moja ljubav prema tebi datira još od tih dana. Ponosan sam na tebe i zbog toga ću te uvek nositi u srcu, ponosan sam na tebe i radostan sam što te imam. Neka ti ovaj rodjendan bude izvanredno lep i divan, želim ti fantastičan provod. Milom mom sestriću želim srećan rodjendan!

5) Jedini moj sestriću, godine polako prolaze, vreme teče i leti i sve oko nas se postepeno menja. Ali, sve se to dešava mimo naše volje i zbog toga nemamo nijedan razlog za tugu i brigu. Gledaj na život vedrim i pozitivnim očima, neka svaki tvoj pogled bude pun sreće i neka svaka tvoja misao bude puna entuzijazma. Voli ljude, voli život, voli svet. Došao je tvoj rodjendan, tvoj najveseliji dan, zapevaj i budi radostan. Neka ti je srećan rodjendan!

6) Najbitnije i najvažnije je da čovek svakog trenutka i svake sekunde uživa u svom životu. Za taj užitak potrebno je malo dobrog raspoloženja, malo ljubavi i malo dobrog društva. Želim da uvek budeš veseo i raspoložen i da uvek budeš okružen dobrim ljudima koji te iskreno vole. Ti si moj voljeni i jedini sestrić, neka ti se ovoga dana ostvari svaka želja. Srećan ti rodjendan!

Najlepše čestitke za rodjendan sestriću

7) Sestriću moj dragi, ti si deo moje sreće, u svakom osmehu pronalazim tvoje lice, ti si moje srce i malo je reći da te obožavam i volim. Dan koji je pred tobom je u svakom pogledu veoma lep i veseo i upravo zbog toga imaš milion razloga za radost i sreću. Pred tobom je tvoj rodjendan, pred tobom su brojna iznenadjenja i uzbudjenja. Neka sve bude lepo, prijatno i dobro, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

8) Ti si dečak koji je u svakom pogledu dobar, ti si moj zlatni dukat, ti si moj sestrić, moj drugi sin. Zadovoljstvo mi je da ti pomažem u životu i da ti pružam ljubav i nežnost, ti si moj rod i na mene uvek možeš da računaš. Obećavam ti da ću te uvek paziti i čuvati i da ću prema tebi biti maksimalno korektan i prijatan. Danas slobodno možeš da zamisliš želju, danas je tvoj divan dan, neka ti se brzo ostvari svaka želja i svaki san. Srećan ti sestriću rodjendan!

9) Sestriću moj mili, neverovatno mi je drago što je stigao tvoj rodjendan i u dubini svoje duše sam jako radostan. Želim da te toplo zagrlim i da ti otpevam najlepšu rodjendansku pesmu. Kada si ti u pitanju, svaki stih mora da bude pun ljubavi, svaka reč mora da bude nežna, ti si moj sestrić i prema tebi gajim najčistija osećanja. Budi uvek srećan, zadovoljan i nasmejan, neka ti je srećan rodjendan!

10) Pravi je trenutak da svi u glas zapevamo najveselije i najradosnije pesme, pravi je trenutak da te poljubim i da ti poželim prelepu budućnost. Ja sam tvoj stric i moja je obaveza da ovog dana budem na tvojoj strani i da ispunjavam sve tvoje želje i zapovesti. Pretvoriću se u čarobnjaka i tvoja želja biće ispunjena svaka. Neka tvoje srce zagolicaju najlepša osećanja i neka tvoje srce eksplodira od sreće. Čestitam ti rodjendan sestriću!

11) Jedini i mili moj sestriću, mnogi kažu da sve što je lepo kratko traje. To apsolutno nije tačno, sve može da bude lepo i divno kada je čovek srećan i kada čitavim svojim bićem uživa u svom životu. Kada god ti je teško, uvek se seti toga, veruj mi na reč, sve brige će nestati u vidu magle i ispariti. Kao tvoj ujka želim ti budućnost punu mirnih, lepih i ugodnih trenutaka, neka ti je srećan rodjendan!

12) Moja velika životna želja je da imam svoje dete, ali, Bog još uvek nije uslišio tu moju želju i zbog toga sam malo setan. Zahvalan sam mu što imam tebe, ti si moja jedina uteha, ti si moj sestrić i da nije tebe osećao bih se veoma loše. Želim da zajedno provedemo još puno trenutaka, dana i godina, želim da se uvek lepo družimo i zabavljamo. Danas je tvoj rodjendan, tvoj životni praznik, znaj da ti tvoj ujka ti želi sve najbolje. Srećan ti rodjendan sestriću!

Čestitke za 18. rodjendan sestriću

1) Mili moj sestriću, nisi više mali dečak koji se raduje igračkama i koji ništa ne zna o ozbiljnim životnim temama. Sada si odrastao i tvoje godine su zrele, budi uvek perspektivan, odlučan i vedar mladić koji je uspešan u svemu. Neka ti svaki životni put bude lak i neka te na svakom koraku čeka prilika za radost. Voli te puno tvoj ujka i želi ti srećan 18. rodjendan!

2) Neka uvek u tebi bude prisutan mladalački duh i neka svaki tvoj novi dan bude natprosečno lep. Ti si u cvetu mladosti i prirodno je da radiš sve što voliš i da uživaš u svemu tome. Neka tvoje srce bude puno i veselo, neka tvojom dušom vladaju osećaji spokoja. Danas je tvoj 18. rodjendan i želim ti sve najlepše što postoji na ovome svetu. Čestitam ti i neka ti je srećan rodjendan!

3) Dragi moj sestriću, srce mi je puno kada znam da si od ovog dana punoletan i da postepeno postaješ samostalan čovek. Ti si u mom životu uvek bio medju prvim mestima, želim da znaš da te volim isto kao što volim svoju decu. Neka te tokom života uvek prati sreća i neka ljubav bude tvoj jedini prioritet. Srećan ti 18. rodjendan!

4) Ovog predivnog dana neka sve što je lepo bude u tvojim rukama, ovog predivnog dana neka sva ljubav ove planete bude kraj tvog srca. Osamnaesti rodjendan predstavlja početak jednog prelaznog perioda u kome svaki čovek formira svoju ličnost i odredjuje svoj životni pravac. Kao tvoj ujak želim ti puno sreće u svemu tome, neka svi tvoji interesi uvek budu zadovoljeni. Srećan ti 18. rodjendan!

5) Jedini moj sestriću, svaki čovek ima neku svoju brigu i neki svoj problem, niko od nas nije potpuno srećan i bezbrižan. Sve to ti pričam jer želim da shvatiš život na ispravan način. Život nije bajka puna ideala i savršenstva, život je avantura, život je stalna i neprestana borba. Želim da u toj borbi dodješ do velikog broja pobeda, želim da uvek budeš dominantni pobednik. Takodje, želim ti puno ljubavi, zadovoljstva i radosti, neka ti je srećan 18 rodjendan!

6) Svakog trenutka život može da ti donese puno iznenadjenja i uzbudjenja i zbog toga je neophodno da uvek budeš otvoren i spreman za promene i novine. Ti si izrazito mlad i pred tobom je život i brojni lepi dani. Uvek imaj na umu da te tvoj ujak obožava i da svim srcem navija za tebe i tvoju životnu sreću. Neka ti ovaj rodjendan bude divan i poseban u svakom smislu, od sveg srca ti čestitam. Srećan ti 18. rodjendan sestriću!

Čestitke za 18. rodjendan sestriću

7) Voljeni moj sestriću, svakom čoveku je potrebna podrška i pomoć porodice, čovek bez porodice je osudjen na samoću, tugu i propast. Kao tvoj ujak i član tvoje porodice obećavam ti da ću uvek biti uz tebe i da ću te pratiti poput senke. Ti si meni više od sestrića, ti si moj život i za tebe sam spreman sve da uradim. Neka ti ovaj dan bude beskrajno dobar, veseo i radostan, želim ti sestriću srećan 18. rodjendan!

8) U mojim očima ti si uvek bio više od sestrića, ti i ja se u potpunosti razumemo i upravo zbog toga je naš odnos perfektan. Ti si moj najbolji prijatelj i to će tako biti dok sam živ i dok snage ima u meni. Danas sam veoma raspoložen i veseo, danas je tvoj 18. rodjendan i želim ti sve najbolje i najlepše u životu i u budućnosti. Neka ti je srećan 18. rodjendan!

9) Najdraži moj sestriću, želim da u životu nalaziš na svakom koraku dobre ljude i dobro raspoloženje, budi uvek spreman za osmeh i ne dozvoli brigama da ti kvare sreću. Budi jak, moćan i snažan, budi mudar, uporan i odlučan. Neka tvoj budući život bude uspešan i primeran i neka svi budu ponosni na tebe. Tvoj mili ujka te voli puno i jako, želim ti srećan 18. rodjendan!

10) U životu je veoma važno imati druga koji te nikada neće izdati i izneveriti i koji će uvek i svuda biti sa tobom. Po tom pitanju možeš da budeš miran, uvek ću se truditi da budem tvoj najbolji i najverniji prijatelj. Za tvoju sreću dao bih i žrtvovao sve što imam, ti si moj zlatni sestrić i od tebe mi niko nije značajniji i draži. Neka ti ovaj dan pruži puno užitaka i lepih trenutaka, želim ti srećan 18. rodjendan!

11) Najmiliji moj sestriću, tvoje godine zaista su divne, srećne i bezbrižne, mladost je najlepši period u životu svakog čoveka i neka te ta činjenica svakodnevno veseli. Posveti se knjizi, nauci i učenju, želim ti da postaneš veoma uspešan poslovni čovek koji ima sve što mu je potrebno za lagodan i opušten život. Takodje, želim ti da što pre pronadješ svoju ljubav i svoju devojku, kada je čovek usamljen ne oseća se dobro i prirodno, bez obzira na sve, ljubav je ključna stvar u životu. Tvoj ujka ti šalje puno poljubaca, neka ti je srećan 18. rodjendan!

12) Neka tvoje mlado lice uvek bude sveže i lepo, ti si momak u najboljim godinama i pred tobom su brojne šanse za zabavu i uživanje. Budi uvek aktivan i nikada nemoj lako da odustaješ od svojih želja i snova. Trudi se da ti svaki novi dan bude što bolji, kvalitetniji i ispunjeniji, trudi se da budeš srećan i da voliš sve ljude oko sebe. Neka se svaka tvoja reč pretvori u zlato i neka svuda oko tebe bude raskoš. Želim da dobiješ puno divnih poklona, želim da radost preplavi tvoje telo. Srećan ti 18. rodjendan!

Leave a Reply