Ljubavne poruke i stihovi za devojku

Ljubavne poruke za devojku

Voleti znači živeti život punim plućima i uživati u svim lepotama koje postoje na ovome svetu. Ljubav je osećanje koje u potpunosti može da ulepša i promeni život, ljubav u svakom pogledu donosi nešto lepo i pozitivno svakom čoveku. Ljubav daje čoveku viziji i volju, ljubav je životna energija bez koje ništa ne može da funkcioniše. Svet bez ljubavi je prazan i predstavlja rujinu koja je nevažna i koja ne služi ničemu. Nemojte da se stidite kada su u pitanju emocije koje gajite prema vašoj voljenoj osobi, budite iskreni prema njoj i otvorite joj vaše srce. Neka ona zna koliko je zapravo volite, neka zna da je ona deo vašeg srca i vašeg života. Jedan od načina da joj sve to kažete jeste da joj napišete ljubavnu poruku u kojoj ćete smestiti sva vaša osećanja. Ukoliko želite da vašoj devojci napišete ljubavnu poruku možete iskoristiti neku od navedenih:

Poruke za devojku koja ti nedostaje

1) Mila moja, otkad si otišla moj život je mrak i ne postoji nada da će se nešto promeniti. Jedini spas za mene si ti, tvoj dolazak može da otera sav mrak iz mog života, samo tvoje lice me može obasjati poput jarkog sunca. Ti si moja ljubav i svakoga trenutka mislim na tebe i iščekujem dan kada ćemo opet biti zajedno. Kada smo zajedno tada je sva sreća ovoga sveta u našim rukama, kada smo zajedno sve je moguće i sve je na našoj strani. Volim te puno ljubavi i jedva čekam da mi se vratiš. Nedostaješ mi.

2) Dan kada si otišla od mene bio je najtužniji i najbolniji dan koji sam ikada doživeo. Tvoj odlazak je napravio ogromnu ranu na mom srcu koju može da zaleči samo tvoja ljubav i tvoji nežni poljupci. Nadam se da će vreme brzo proći i da ćeš što pre doći kod mene, želim da znaš da bez tebe ne mogu da živim. Volim te najviše na svetu i želim da naša ljubav ponovo bude prepuna najlepših boja. Nedostaješ mi puno ljubavi moja!

3) Draga moja, u tebi sam pronašao nešto što sam godinama tražio, nešto što mi je podarilo radost i sreću. Ti si žena mog života, ti si moja ljubav jedina i najveća, u tvojim očima vidim svoju sudbinu i želim da na tvojim usnama bude ispisano samo moje ime. Jako mi je teško kada pomislim da si veoma daleko od mene i da ne mogu da te zagrlim i poljubim. Sve to mi mnogo teško pada i utehu pokušavam da pronađem u mislima i u sećanjima. Svakog trenutka ti si u mojoj glavi i to mi pomaže da lakše prebolim činjenicu da smo trenutno razdvojeni. Verujem da će sve proći kao tren i verujem da će sve opet biti kao pre. Nedostaješ mi puno.

4) Nikada nisam voleo rastanke, rastanak je nešto što donosi puno tuge, rastanak je nešto što prekida sve, nešto što na vedrom nebu stvara mračne i sive oblake. Dobro pamtim svaki naš rastanak, ti dani su za mene najgori i najtužniji i voleo bi da ih zauvek zaboravim. Veoma sam tužan što smo se opet na trenutak rastali i jedva čekam da mi se vratiš i da te snažno zagrlim i poljubim. Volim te puno ljubavi i znaj da mi jako nedostaješ.

Poruke za devojku koja ti nedostaje

5) Ljubavi moja jedina, fale mi tvoji zagrljaji i tvoji poljupci, fale mi tvoje ruke da ih milujem i ljubim, fale mi tvoje oči da ih gledam i da uživam. Naša kuća bez tebe nije kuća i predstavlja ogromnu prazninu koja je potpuno besmislena. Želim da se što pre vratiš i da sa sobom doneseš sreću i radost, moj život bez tebe ne postoji, bez tebe sve u meni je mrtvo i trulo. Dođi i ponovo zavedi moje srce, želim te čitavim svojim bićem, obožavam te i volim. Nedostaješ mi puno.

6) Svaki sekund proveden bez tebe težak je poput stene i moje srce ne može nikako da prihvati činjenicu da si daleko od mene i da nismo zajedno. Pokušavam da se izborim sa svim tim mukama, pokušavam da ubrzam vreme i da se približim danu kada ćeš se vratiti meni. Tog dana ću se ponovo roditi, tog dana će naša ljubav doživeti svoj vrhunac, taj dan će biti najsrećniji dan za nas. Volim te do neba i strpljivo čekam tvoj povratak. Jako mi nedostaješ ljubavi!

7) Srce moje, ne volim kada nismo zajedno i ne volim kada je između nas daljina koja nas razdvaja i koja nam ne dozvoljava da budemo blizu. Ali, ta daljina ne može da prekine našu ljubav, naša ljubav je jača od svega, naša ljubav može da prevaziđe sve probleme. Verujem da će vreme učiniti svoje i da će ubrzo doći dan kada ćemo se opet videti i kada će sve oko nas goreti od vatrenih poljubaca. Neizmerno te volim ljubavi moja mila, nedostaješ mi.

8) Ovi dani su za mene veoma teški i shvatio sam da se oko tvog srca nalazi čitav moj život i čitavo moje biće. Tvoje ime za mene znači spas, u dugim i teškim noćima nedostaje mi tvoj glas, nedostaju mi tvoje oči, tvoja lepote, volim te puno ljubavi mog života. Samo čekam trenutak kada će sve biti kao pre, za taj trenutak živim i daću sve od sebe da taj trenutak što pre dođe. Beskrajno te volim i mnogo mi nedostaješ.

9) Dušo moja, kada tebe nema kraj mene moje srce pati i želi da mu se tvoje što pre vrati, kada tebe nema tuguje u meni sve i sve bih dao da opet ljubim te slatke usne dve. Skupio sam svu hrabrost ovoga sveta i želim da prebrodim sve ove dane bez tebe, želim da te muke što pre prođu i da naši ljubavni dani ponovo dođu. Moje srce kuca samo za tebe, ti si u mom telu, u mojoj duši, želim da uvek budem sa tobom, želim da te volim i ljubim. Želim da mi se brzo vratiš i da naš život ponovo bude prepun ljubavi i sreće. Nedostaješ mi puno.

10) Svaka suza na mom licu me podseća na tebe, mnogo sam tužan što smo se rastali i što sada nismo zajedno. Krivo mi je što nas bezvredni kilometri dele i onemogućavaju nam ljubav i strast. Krivo mi je što je rastanak stao na put naše ljubavi i na put naše sreće. Verujem da će naša ljubav odoleti svemu tome, verujem da ćemo se posle toga voleti još više i još jače. Draga moja, volim te i živim za trenutak kada ćeš mi se vratiti. Nedostaješ mi.

Ljubavni stihovi za nju

1)

Ljubavi moja, srce moje,

Miluju me usne tvoje,

Miliju me oči tvoje,

Tebi dajem sve svoje.

Ti si znaj moja snaga,

Ti si meni mila i draga,

Ti si mog srca lepota,

Ti si ljubav mog života.

2)

Ljubavi moja, moja radosti,

Ti si nežni cvet moje mladosti,

Tebe volim, tebe jedino želim,

Sa tobom ću uvek sve da delim.

Ljubav nas povezuje i spaja,

Sa njom našoj sreći nema kraja,

Volim te i želim da te ljubim,

Želim da se u zagrljaju tvom budim.

3)

Ti si moja želja, moj san,

Sa tobom je lepši svaki dan,

Sa tobom tuga ne postoji,

Neka sreća našu sudbinu kroji.

Ja te volim od života više,

Moja ruka pesmu ti piše,

Moje srce ludo te voli,

Bez tebe me sve muči i boli.

4)

Naša ljubav je naša jedina šansa,

Ti si moja strast, vatra mog tela,

Naša ljubav je zaista prava romansa,

Neka u ritmu naše ljubavi zaigra planeta cela.

5)

Dušo moja, leptiru moj,

Usne tvoje moja su požuda,

Želim da zauvek budem tvoj,

Znaj da te mnogo ova glava luda.

Voleti tebe znači voleti ceo svet,

Ljubav sa tobom je moćna i vrela,

Ljubav sa tobom je u visine let,

Ljubav je ta koja povezuje naša tela.

Poruke za nju

1) Ljubavi moja jedina, kada sam kraj tebe osećam da sam potpuno zadovoljan sobom i svojim životom, ti si najlepše i najnežnije biće koje sam ikada upoznao, ti si moja sreća i volim te najviše na svetu. Ovaj život zbog tebe živim i tvojoj se lepoti svakoga trena divim, volim te srcem svojim celim, sa tobom želim samo radosti i sreću da delim. Sve moje pripada tebi, ti si moja žudnja, moja slatka muka, želim da me ljube usne tvoje i da me miluje tvoja nežna ruka. Biću tvoj princ, kralj tvog srca i tvoje duše, volim te najviše na svetu!

2) Ništa mi nije draže od tvog prelepog lica, na tvom licu je netaknuta lepota koja se retko kada može sresti, ti si čudo prirode, na tebi je sva lepota ovoga sveta. Sve što kažeš meni je drago i slatko, svaka tvoja reč mi puno znači, tvoj osmeh donosi mi radost i sreću, tvoje srce me miluje i prija mojoj duši. Svakoga trena te sve više volim i sve mi je jasnije da si ti moj život i sve moje, volim te puno ljubavi i želim da uvek budem kraj tebe.

poruke za nju

3) Draga moja, malo je reći da mi veoma značiš i da si mi veoma draga, neopisivo te volim i svakoga trena žudim za tobom. Moje srce obuzme vatra kada čujem tvoje prelepo ime, tvoje ime budi uragane strasti u mom biću, tvoje ime je za mene simbol ljubavi i strasti. Želim da svoje usne stavim na tvoj nežni obraz i želim da uživam u tvojim usnama, tvoja ljubav može da ostvari svaki moj san i sa tobom želim da provedem svaki novi dan. Neka te svaki naš poljubac podseća na činjenicu da te volim najviše na svetu.

4) Kada se probudim i kada ugledam tvoje lepo lice tada dobro znam da je sva lepota koja postoji na ovaj planeti kraj mene i u mom naručju. Iskreno te volim svim svojim srcem i u njemu se samo ti nalaziš, bez tebe nemam želje i volje za život, bez tebe sam čovek koji nema svoju budućnost. Želim da svoj život delim sa tobom bez ikakvih granica i uslova, želim da se volimo i da nam naša ljubav pruži sreću. Volim te puno moja mila!

5) Mila moja, osećam da moje srce pati kada ti nisi u mojoj blizini, osećam bol u grudima kada me ne ljubiš i kada si daleko od mene, ali kada te zagrlim i poljubim osećam sreću koja me čini najjačim i najmoćnijim čovekom na svetu. Tvoje srce je zaštitni znak mog života, tvoje usne me inspirišu da budem srećan i zadovoljan i da volim svoj život. Želim da sa tobom provedem bezbroj lepih trenutaka, želim da zajedno upoznamo ljubav i da konstantno uživamo u njoj. Volim te do neba ljubavi moja jedina!

6) Uhvati me za ruke i vodi me u svet gde su reči zamenjene poljupcima i gde se sve meri i vrednuje zagrljajima i toplim rečima. Želim da sa tobom uplovim u lude i nezaboravne ljubavne avanture, želim da kraj tebe izgorim u ljubavnom zanosu. Volim i to je jednostavno jače od mene, bez tebe sam nemoćan, uplašen i slab, ali kada te poljubim tada mogu na leđima da nosim čitav svet. Volim te i želim da naša ljubav bude uvek jaka i moćna, ti si u mom srcu i uvek ćeš tu biti.

7) Najdraža moja, odavno sam shvatio da tvoja ljubav oplemenjuje moj život i moju ličnost, bez tebe i tvoje ljubavi sve moje je bezvredno i beznačajno. Kada me poljubiš zaboravim na sve brige i probleme i tada u mojoj glavi je samo tvoja slika. Ti si moja ikona, nešto što je meni drago i sveto, volim te puno i želim da uvek budem u tvom toplom zagrljaju!

8) Želim da zajedno menjamo ljude i da svima šaljemo poruku mira i ljubavi. Želim da naši poljupci vladaju univerzumom, želim da naša ljubav bude energija koja pokreće sreću i koja ulepšava život. Moje srce nemirno kuca još od trenutka kada sam te prvi put ugledao, ušla si u moje srce poput najlepše ljubavne pesme i želim da u njemu zauvek ostaneš. Ljubavi moja, najviše na svetu te volim i ljubim!

Leave a Reply