Najljepši citati o sestri

Citati za sestru

Čovek koji ne voli svoju porodicu, ne voli sebe i svoj život. Porodica je nešto ključno u životu svakog čoveka, čovek nije biće koje može da živi samostalno i individualno i zbog toga mu je neophodna porodica. Kada je čovek usamljen, on postaje veoma ranjiv i svaka sitnica mu može naneti bol, usamljen čovek je u suštini čovek koji je veoma tužan. Puno je lakše kada čovek ima nekog sa kim može u svakom trenutku da porazgovara, puno je lakše kada čovek kraj sebe ima neku dragu osobu sa kojom može da deli apsolutno sve. Odnos izmedju brata i sestre treba da predstavlja najsvaršeniji odnos koji postoji medju ljudima, izmedju brata i sestra uvek treba da vlada beskrajna tolerancija, naravno i ljubav. Budite nežni prema njoj i potrudite se da joj lepim i biranim rečima saopštite sve što leži na vašem srcu. Najbolje je da joj napišete jedan duboko emotivni citat i ukoliko želite da vašoj sestri napišete citat možete iskoristiti neki od navedenih:

Citati za sestru za rodjendan

1) Mila moja sestro, kada me pogledaju oči tvoje, odmah zaboravim na sve brige svoje, sve tvoje neizmerno prija mojoj duši, od tvoje dobrote se svaki zid mržnje na ovome svetu ruši. Neka ovoga dana svi srećni pogledi idu ka tebi, ovaj dan je tvoj i neka ga tvoje srce iskoristi za radost i veselje. Uvek ću te nositi u svom srcu i čuvati u svojoj duši, volim te puno i svim srcem ti želim srećan rodjendan!

2) Ovaj dan je na prvi pogled običan dan, ali, ovaj dan ne može se porediti sa ostalim danima, ovaj dan pripada tvojoj sreći i veoma sam radostan što je došao tvoj rodjendan. Učiniću sve što je u mojoj moći da ovoga dana u našoj porodici vlada svečana praznična atmosfera puna sreće i radosti. Neka tvoj život bude lep poput najlepšeg cveta u rajskoj bašti, želim ti seko srećan rodjendan!

3) Seko moja draga, uvek sam bio ponosan što imam tako lepu i simpatičnu sestru kao što si ti. Mnogi ljudi nam zavide što veoma lepo saradjujemo i što je naš odnos u neku ruku idealan. Nemoj brinuti i razmišljati o tome, ta njihova zavist predstavlja samo odraz njihove duhovne slabosti. Ti si moja sestrica i u životu nemam nikog bližeg od tebe, volim te najviše na svetu i moram ti reći da bez tebe stvarno ne mogu živeti. Neka ti ovaj rodjendan priušti puno fantastičnih trenutaka u kojima ćeš biti opuštena i vesela, želim ti veličanstveno rodjendansko slavlje. Srećan ti rodjendan!

Citati za sestru za rodjendan

4) Sećam se kada smo kao deca slavili tvoj rodjendan, ti si tada bila jedna mala nestašna devojčica koja je obožavala slatkiše i radovala se svakom rodjendanu upravo zbog toga. Uvek sam se trudio da ti poklonim što lepši i nežniji rodjendanski poklon, volim da te gledam kako se raduješ, volim kada si srećna i kada se lepo osećaš. Za ovaj rodjendan spremio sam ti nešto jako lepo i posebno, ali, to ću ti otkriti malo kasnije. Pre svega, želim ti puno ljubavi, radosti i topline u životu, neka ti je srećan rodjendan!

5) Jedina moje sekice, nikada te neću napustiti i ostaviti, uvek ću biti tvoj brat koji će te štiti od svih i koji će ti uvek pružati podršku i motivaciju. U mom srcu ti si zlato, ti si moja sestra, moj rod i moja duša i najviše na svetu te volim zato. Bio bih veoma srećan kada bi ovoga dana dobila sve što želiš, neka se svaka tvoja želja za tren oka ostvari i neka svaki tvoj san za tili čas postane java. Želim ti sve najbolje, neka ti je srećan rodjendan!

6) Druženje sa tobom za mene je uvek bilo nešto što je veoma zabavno i kada smo bili deca svakoga dana smo se puno igrali. Svi su bili oduševljeni kako se ti i ja lepo slažemo, nikada se nismo svadjali i izmedju nas je uvek postojalo nešto što nas veže i privlači. Ti si moja draga sestrica i u dubini svoje duše osećam neku toplinu i ljubav prema tebi, neka tvoj život uvek bude miran i uravnotožen, želim ti sve najlepše. Neka ti je srećan rodjendan!

Citati za sestru koja je daleko

1) Otkad si otišla zaista nemam nikoga sa kim bih mogao iskreno da porazgovaram o svemu, tvoj odlazak je ostavio veliku prazninu u mom životu koja se nikako ne može ispuniti. Jedino rešenje za taj problem jeste da se ti opet vratiš, nadam se da će taj dan uskoro doći i veruj mi da taj dan nestrpljivo iščekujem i da se radujem kao malo dete. Kada si otišla daleko odnela si sa sobom i deo mog srca i molim te da se vratiš i da na taj način upotpuniš moje srce. Jako mi nedostaješ!

2) Mila moja sestro, kada sam čuo da na neko vreme odlaziš daleko od nas, osetio sam kako munja prolazi kroz moje srce. Ta veste me je duboko pogodila i razočarala i bilo mi je potrebno nekoliko dana da se pomirim sa tim i da nekako pokušam da nastavim dalje. Ti i ja se nikada nismo rastavljali i zaista mi je veoma teško zbog tebe. Samo čekam da mi se vratiš i da svemu ovome dodje kraj, ti si osoba koja mi je preko potrebna i želim da znaš da mi puno nedostaješ.

3) U životu najviše mrzim rastanke, oni su za mene nešto veoma potresno i tužno. Jako mi je žao što smo ti i ja morali da se rastanemo i uvek se rastužim kada pomislim da si ti stotinu kilometara daleko od mene. Znaj da te tvoj bata čeka da se vratiš kući, tvoj povratak predstavlja povratak radosti i sreće i zbog toga te molim da se što pre vratiš. Znam da si daleko od mene, ali želim ti reći da uprkos toj daljini osećam toplinu tvog dobrog srca. Nedostaješ mi!

Citati za sestru koja je daleko

4) Draga moja seko, koliko god da si daleko od mene, ti ćeš za mene uvek biti najznačajnija i najvoljenija osoba u životu. Nemoj biti tužna, razmišljaš pozitivno i na sve ovo gledaj sa neke vedrije strane. Vreme će brzo proći i doći će dan kada ćemo ponovo biti zajedno, sve što počne ima svoj kraj, to važi i za ovaj naš rastanak. Želim da znaš da konstantno mislim o tebi i da su mi u glavi trenuci našeg druženja, čekam te da se vratiš, mnogo mi nedostaješ.

5) Čim si otišla u trenutku sam shvatio da je veoma teško ostati sam, svaki put kada si bila daleko od mene bilo mi je teško i upravo zbog toga sam se plašio i nisam želeo da dodje taj dan kada ćemo se rastaviti. Sestrice moja, kada se vratiš i kada ponovo dodješ znaj da te sve čeka, moja sreća je bez tebe na trenutak prekinuta i nastaviće sa kada ti opet budeš blizu mene. Volim te do neba, nedostaješ mi puno!

6) Jedina moja sestro, obećaj mi da nikada više nećeš odlaziti tako daleko od nas. Kada sam čuo da želiš da napustiš naš grad i da potražiš svoju sreću na nekom drugom mestu, bio sam očajan i u mojoj glavi su vladale tamne i zloćudne misli. Ipak, meni je tvoja sreća najvažnija, kao sestru te puno volim gde god da se nalaziš i jedino što želim jeste da se što pre vidimo. Neizmerno mi nedostaješ!

Citati za sestru koja se udaje

1) Sestro moja, moja princezice, uvek si bila veoma dobra devojka i tvoj život je veoma uspešan, mogu ti reći da ti sve druge devojke mogu zavideti. Takodje, ti si veoma osećajna osoba koja ima čisto i iskreno srce i možda zbog svega toga ti imaš sreće u ljubavi. Bio sam presrećan kada si pronašla i upoznala osobu svog života i duboko u sebi sam želeo da ta vaša veza uspe i preraste u nešto veliko i značajno. Milo mi je što ste rešili da se venčate i znajte da sam u potpunosti uz vas. Kao tvoj brat ti iskreno čestitam i želim puno sreće u braku.

2) Brak je jedna složena zajednica u kojoj sve mora maksimalno savršeno da funkcioniše. Za srećan i uspešan brak potrebna je prava vatrena ljubav, budite spokojni jer duboko u vama nalazi se sve što vam je potrebno. Ti si moja sestra i stvarno sam ponosan što si došla do nekog veoma ozbiljnog životnog stadiuma, tvoja odluka u vezi braka je fantastična i od srca ti želim puno uspeha. Neka tvoj brak bude srećan i dugovečan, čestitam ti!

3) Lepa moja seko, radujem se što se udaješ i što ćeš svoj život nastaviti kraj čoveka koga voliš, ali sam i pomalo tužan jer napuštaš našu kuću i našu porodicu. Ali, sve je to normalno i prirodno, svako treba da se bori za svoju sreću i svako ima svoj životni put. Ti i ja ćemo se uvek družiti i voleti, ti i ja smo brat i sestra i ne postoji nešto što nas može razdvojiti i rastaviti. Voli svog muža i neka on voli tebe, neka vaš brak bude prepun ljubavi, želim vam samo radost i sreću.

Citati za sestru koja se udaje

4) Ti si mlada devojka i nalaziš se u godinama kada je normlano voleti i biti ludo zaljubljen. Veoma dobro znam da je dečko koga voliš prava osoba za tebe, ti i on ste apsolutno kompatibilni i prosto ste stvoreni da živite zajedno. Želim vam da uvek budete nerazdvojni, želim vam idiličan brak pun lepote. Neka te ove reči nežno miluju i neka ti prenesu bar deo mojih osećanja, želim ti seko sve najbolje u braku.

5) Divna moja sestrice, oduvek si sa velikim oduševljenjem maštala o danu tvog venčanja, sanjala si kako oblačiš belu haljinu i kako čvrsto za ruku držiš svog voljenog čoveka. Sada je došlo vreme da se snovi i maštanja ostvare, ti i tvoj voljeni dečko ste veoma dugo u emotivnoj vezi i pravi je trenutak da unapredite vašu ljubav. Neka svaki vaš poljubac bude sladak, neka svaki vaš zagrljaj bude topao, želim da sva ljubav ove planete uvek bude oko vas. Čestitam ti seko na udaji i želim ti sve najlepše.

6) Imam utisak kao da si juče bila dete koje gleda na svet bezbrižnim i veselim očima, vreme je veoma brzo prošlo i ti si odrasla, pred tobom su sada veoma ozbiljna životna pitanja i veoma važni životni dogadjaji. Prvi u nizu tih dogadjaja je tvoje venčanje, lepo je što kraj sebe imaš ljubav svog života i lepo je što ste odlučili da se putem braka zauvek vežete. Neka vaše sudbine ostanu zauvek spojene, želim da zajedno doživite puno izvanrednih i posebnih trenutaka. Voljena moja sestrice, čestitam ti i želim ti veoma uspešan, ispunjen i srećan brak.

Kratki citati za sestru

1) Sestro moja, moja draga dušo, sa tobom ovaj život je sjajan i lep, dovoljno je samo da si kraj mene i moje raspoloženje se automatski uzdigne do najviših visina. U mom si srcu i puno te volim, tvojoj nežnoj i plemenitoj dušici nikad neću moći da odolim.

2) Kada razmišljaš o životu budi naklonjena ka sreći, ne dozvoli da ti tuga odredjuje šta ćeš raditi i kako ćeš se osećati, budi jača od svega, budi hrabra i nesalomiva žena. Ti si moja seka i sve što imam u životu delićemo na pola, za početak želim da podelimo sreću i radost.

Kratki citati za sestru

3) Mila i jedina moja seko, kada kažem da te volim želim reći da u životu samo tebe imam i da ne postoji niko ko je meni draži od tebe. Tri stvari su veoma važne u životu, a te tri stvari su: ljubav, zdravlje u sreća. Od sveg srca želim da te tri stvari uvek imaš i poseduješ.

4) Nikada nemoj brinuti o nečemu, briga predstavlja skup nepotrebnih osećaja, briga samo može da unazadi čovekov život. Tvoj bata ti obećava da će svu brigu oterati sa praga tvoga srca i da će je zameniti srećom. Ljubim te dobra moja seko!

Leave a Reply