Poruke izvinjenja voljenoj osobi

Imati voljenu osobu znači imati pouzdanog i sigurnog životnog partnera i druga koji vas nikada neće izneveriti. Ljubav je zaista plemenito osećanje koje je sakriveno na dnu ljudskog srca poput neke tajne, reč ljubav je neodiljiva svakom čoveku i ne postoji osoba koja ne zna koliko je ljubav zaista važna i značajna. U ljubavnom odnosu sve karte treba da budu otvorene, laž je najveći neprijatelj ljubavi, svaka obmana može da uništi vezu. Greške se vrlo često dešavaju i čovek ne treba da se stidi da ih prizna i da se iskreno pokaje. Ukoliko ste nešto pogrešili i posvađali se sa vašom voljenom osobom, najbolje je da sve priznate i da joj se iskreno izvinite. To možete da uradite tako što ćete joj napisati prikladi poruku za izvinjenje. Ukoliko želite da vašoj voljenoj osobi napišete poruku izvinjenja možete iskoristiti neku od navedenih poruka:

Poruke izvinjenja voljenoj osobi

1) Mila moja, neka čudna sila naterala me je da ne razmišljam ni o čemu i da radim nepromišljene i nekorektne stvari. Svestan sam svojih grešaka i posledica koje one nose sa sobom, svestan sam svoje krivice i tu ne mogu ništa da uradim. Jedino što mogu i što želim da uradim jeste da ti se iskreno izvinim i da te zamolim za oproštaj. Molim te, izvini.

2) Čovek nije savršeno biće i svakodnevno on pravi razne greške koje nekada mogu biti fatalne. Ali, u životu se sve može rešiti, ispraviti i korigovati, verujem da za sve postoji rešenje i da se svaka neželjena situacija može prevazići. Priznajem da sam kriv i da sam učinio najgoru stvar, ali volim te najviše na svetu i svim srcem želim sve da izgladim. Želim da se pomirim sa tobom, želim da te zamolim za oproštaj. Ljubavi moja, molim te izvini.

3) Draga moja, nisam smeo sebi da dozvolim da budem tako grub prema tebi i tvojoj nežnoj dušici, jednostavno, ti si osoba koja ne zaslužuje da pati i da bude povređena. Znam da sada povratka nema, ali uradiću sve da što pre zaboravimo na ono što se desilo, daću sve od sebe da te ponovo usrećim, jedino što želim jeste da se iskupim za sve. Volim te puno i moje usne su spremne da te poljupcima mole za oproštaj. Pruži još jednu šansu našoj divnoj ljubavnoj priči, budi na strani naše sreće. Molim te oprosti mi!

4) Naša ljubav je idealna bez obzira na sve i ne smemo da dozvolimo da neke sitne svađe i nesuglasice kvare naš savršen odnos. Te svađe su zaista nevažne i bezazlene, vremenom čovek shvati da je svađa nešto najgore u životu, nešto što donosi puno štete a nimalo koristi. Molim te, pogledaj me u oči, želim da vidiš u njima moje iskreno i duboko kajanje zbog svega što se desilo. Zbog svega ovoga mi je veoma teško i moje srce hoće da prepukna na pola, ne volim kada sam u svađi sa tobom, volim te i želim da uvek budemo zajedno. Izvini, srce moje milo i molim te oprosti mi.

5) Jedina moja, znam da se osećaš veoma loše od trenutka kada sam nekontrolisano i burno reagovao i učinio najveću grešku u svom životu. Bio sam veoma frustriran i sve što sam rekao je plod moje nervoze i trenutnih predrasuda. Želim da ti objasnim da sve to nije važno i da nisam hteo da sve tako ispadne, želim da znaš da te puno volim i da ne mogu da živim bez tebe. Potrebna si meni, mom srcu i mojoj duši, želim da se pomirimo i da se naša srca istope od ljubavi. Molim te, oprosti mi i izvini.

6) Čovek nekada nesvesno uradi nešto je veoma pogrešno, nešto što kasnije može naneti puno toga lošeg. Veruj mi na reč, za ovu našu svađu odgovorna je moja nepromišljenost, nesvesno sam učinio par pogrešnih koraka i sve među nama krenulo je stranputicom. Ali, postoji nada da se sve to ispravi i reši, postoji nada da se naša ljubav vrati na pravi put. Sve što je potrebno jeste da pokušaš da me razumeš i da mi pružiš ruku, volim te najviše na svetu i sve što želim jeste pomirenje. Molim te dušo oprosti mi.

7) Ljubavi moja, previše te volim da bi te duboko povredio i naneo ti bol, ali nekada se nešto neočekivano dogodi i sve odjednom krene po zlu. Upravo tako dogodila se ova naša mala svađa, koja nas je na trenutak rastavila i razdvojila, jedna takva sitnica nije dostojna naše ljubavi i ne smemo dozvoliti da nam ona kvari sreću. Budimo jači od svih svađa i nesuglasica, neka nas naša ljubav vodi putevima mira i blagostanja. Čitavim svojim bićem želim da se što pre pomirimo, učiniću sve što kažeš samo da dobijem tvoj oproštaj. Molim te, izvini.

8) Krivo mi je što sam na neki način povredio anđela poput tebe, ljubavi moja jedina. Ti si osoba koja je jako nežna i koja sve prima ka svom srcu i nikako nisam smeo da učinim to što sam učinio. Takvu grešku, priznajem, nikada do sada nisam napravio i zbog toga se osećam veoma loše i poniženo. Dao bih sve da se ništa od ovoga nije desilo, spreman sam da učinim i uradim sve što kažeš kako bi mi oprostila i kako bi se pomirili. Volim te beskrajno dušo moja mila, molim te smiluj se na mene i oprosti mi. Izvini.

9) Lepotice moja, tvoj tužni izraz lica me uvek podseća na trenutak naše svađe i svako sećanje na taj događaj u meni budi gorke ukuse kajanja. Slobodno mogu da kažem da je naša svađa najveća glupost koja se mogla nama dogoditi, ti i ja smo stvoreni jedno za drugo i ne postoji razlog da među nama vladaju nesuglasice. Sve možemo rešiti poljupcima i toplim zagrljajima, ljubav je odgovor na sva naša pitanja i odlično rešenje za sve naše probleme i dileme. Volim te puno i želim da znaš da čeznem za tobom. Molim te oprosti mi.

10) Ti si za mene oduvek bila osoba koju poštujem i koju duboko cenim, ti si najveća radost mog srca, tebe volim više od svega i izuzetno mi je krivo što smo se posvađali. Dobro pamtim svaku scenu tog našeg konflikta i siguran sam da nisam hteo ništa loše da kažem i da je sve što sam rekao posledica moje bespotrebne sujete. Mnogo sam pogrešio i znam da sam kriv za sve, tu činjenicu ne mogu da promenim, ali mogu da te zamolim za oproštaj i da pokušam da povratim tvoju ljubav. Znaj da te iskreno volim svim svojim srcem, molim te oprosti mi.

Poruke za pomirenje

1) Sunce moje milo, želim da te poljubim i da pokušam da ti objasnim sve, između nas ostale su brojne nejasnoće koje nas guše i koje nam stvaraju brdo nepotrebnih problema. Između nas ne postoji nijedna prepreka, sve je savršeno, besprekorno i idealno, znaj da su svađe samo prolazne situacije koje treba maksimalno izbegavati. Znam da si ti razumna i dobra osoba i osećam da će se u tvom srcu pronaći mesto za mene i moje izvinjenje. Molim te, oprosti mi!

2) Volim te i to činjenično stanje se nikada nemože i neće promeniti. Moja ljubav prema tebi će goreti kao plamen na vrhu zamka sve dok sam živ i dok postoji moje biće, moja duša i moje telo. Nadam se da ovu spornu situaciji možemo prevazići na najlepši mogući način, nadam se da će ljubav učiniti svoje i da će nas ponovo spojiti. Ljubav je svemoćna i jaka, ljubav je naš spas i naš životni pravac. Volim te puno i iskreno te molim za oproštaj. Izvini.

3) Draga moja, dugo sam razmišljao o svemu i zaključio sam da sam kriv za sve i da zaslužujem najstrožu i najgoru moguću kaznu. Dobro znam da zbog svega što sam uradio moram snositi adekvatne posledice, ali ne želim da naša ljubav strada zbog toga, ne želim da naš odnos bude žrtva bezazlenih grešaka. Želim da mi tvoje srce presudi sudbinu, želim da ti se predam i spreman sam da za našu ljubav platim svaku cenu. Molim te, imaj razumevanja za mene, znam da si ti veoma dobroćudna i milostiva osoba i u to ime te molim te da mi oprostiš.

4) Ti si osoba kojoj uvek želim da pružim svu pažnju ovoga sveta, ti veoma značiš mom biću i mojoj duši i nije mi jasno kako sam uspeo da te povredim i da ti nanesem bol. Kristalno mi je jasno da sam jedini krivac za sve i da sam u ogromnoj meri pogrešio, od istine se ne može pobeći i moram da se suočim sa svim posledicama. Nadam se da ćemo oboje biti na strani naše ljubavi i da ćemo uspeti da pronađemo zajednički jezik koji će nam doneti pomirenje. Izvini i molim te da mi oprostiš, bez tvog oproštaja i našeg pomirenja zaista ne mogu da živim. Još jednom, izvini.

Poruke za pomirenje

5) Mila moja, život nas je spojio i zauvek vezao, ljubav je rodila našu sreću i dala nam sve što je potrebno za svakodnevni užitak. Ipak, ne može sve biti uvek idealno i bez mana, u životu se događaju razne neprijatne situacije koje mogu biti opasne ako ljudi nisu ozbiljni i ako ne shvataju situaciju na pravi način. Ovaj nemili događaj koji se odigrao među nama je bezvredan i nije vredan bilo kakve pažnje. Zbog toga treba da što pre zaboravimo na sve i da se vratimo na naše stare ljubavne koloseke. U svakom slučaju, molim te dušo, oprosti mi i izvini.

6) Svaki put kada nešto pogrešim u srcu osećam neku neopisivu mučninu koja me u potpunosti obuzima i koja me tera da patim i tugujem. Ne volim da niko bude ljut na mene, ne volim da povređujem ljude i uvek se trudim da budem maksimalno korektan. Ali, prema tebi sam bio veoma grub i moji postupci bili su veoma loši i neusklađeni. Gorko se kajem zbog svega što sam uradio, obećavam ti da se to nikada neće ponovo dogoditi, neka moje srce bude svedok i neka ti ono da garanciju. Molim te oprosti mi, mila moja.

7) Srculence moje, neprestano patim zbog onoga što je pokvarilo našu vezu i pokušalo da sruši naš ljubavni bedem. Ali, to je samo pokušaj, našu ljubav ne može da uništi neka sitna svađa koja je posledica trenutnog nezadovoljstva, naša ljubav će sve to preboleti i iz svega toga će izaći kao apsolutni pobednik. Molim te, zaboravi na sve što te muči i što opterećuje tvoj razum, budi ono što jesi, budi plemenita, ponosna i smela. Volim te upravo zbog svega toga, volim te jer si ti najbolja žena na svetu. Izvini i molim te oprosti mi.

8) Želim da me tvoje ruke grle, želim da me dodiruju tvoji dlanovi, želim da budem kraj tebe i da sve među nama bude kao i pre. Mogu priznati da zaista nema smisla da nakon svih naših ljubavnih epizoda budemo u svađi, toliko toga lepog smo zajedno doživeli da možemo bez razmišljanja da zanemarimo sve što nas razdvaja. Ti si osoba koja mi u svakom smislu prija, ti si moja ljubav i moja simpatija, volim te, za tebe živim i za tebe dišem, želim najnežnije reči izvinjenja tebi da napišem. Moja jedina želja je da se pomirimo, molim te, prihavti moje izvinjenje i oprosti mi.

9) Najdraža moja, iz iskustva znam da svađe donose puno toga negativnog, svađa može u potpunosti da sruši čoveka i da potopi sve njegove brodove. Nisam želeo da se među nama sve to desi, nisam hteo da se posvađamo i da dodamo tamne nijanse na našem svetlom ljubavnom platnu. Ali, sve to je iza nas i zbog toga te najiskrenije molim da mi oprostiš i da otvoriš sva vrata našem pomirenju. Molim te, izvini.

10) U mojoj glavi je gomila kompleksnih slika i nerešivih problema, u mom srcu je čemer i jad, a razlog za sve to je jedna neprijatna scena kroz koju smo zajedno prošli. Neka ta neprijatna scena zauvek bude izbrisana iz naše memorije, želim da tugu zamenimo za radost, želim da se pomirimo i da opet budemo srećni u životu. Draga moja, molim te oprosti mi i izvini.  

Leave a Reply