Srećan rodjendan ljubavi

Srećan rodjendan ljubavi

Rodjendan je dan kome se svi raduju, bez obzira na uzrast i godine. Sreća koju ovaj dan pruža nema svoju cenu i ne može se porediti ni sa čim. Rodjendan je da se pamti, rodjendan je da se slavi. Svako ko slavi svoj rodjendan, slavi svoju radost i svoju sreću. Rodjendani su tu da nam ulepšaju život i da nam pruže pregršt bezbrižnih i lepih rodjendan. A kada ljubav uzme stvari u svoje ruke, sve postaje puno lepše i prijatnije. Kada dodje dan kada će vaša voljena osoba proslaviti svoj rodjendan, budite apsolutno romantični i pokažite vaša iskrena osećanja. Najbolji i najoriginalniji način da to uradite, jeste da joj napišete jednu divnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da baš to uradite, možete iskoristiti neku od navedenih čestitki:

1) Ljubavi moja draga, kada sam kraj tebe, vreme kao da leti. Dani su poput belih oblaka koji veselo lebde na nebu i čekaju da im dodje sunce. Ti si moje srce i ne postoje reči kojima bih mogao opisati koliko te volim. Želim ti da uvek budeš lepa, nasmejana, doterana i srećna. Budi uvek prava dama, budi uvek ona koja će lediti dah. Tvoj dragi te voli najviše na svetu i od sveg srca ti želi srećan rodjendan!

Srećan rodjendan ljubavi

2) Tvoje oči su sjajnije od svih zvezda, tvoje oči su moj univerzum, moje sve. Volim kada te satima gledam i kada razmišljam o nama. Ti si osoba kraj koje se osećam srećno, ti si budućnost mog života. Kada bih mogao, poklonio bih ti čitav svet, dobro znam da to zaslužuješ. Umesto toga poljubiću te i čvrsto zagrliti. Znaj, ljubav je vrednija od bogatstva. Neka ti život bude kao najdivniji san, srećan ti ljubavi rodjendan!

3) Nije ništa tako daleko ukoliko čovek veruje i voli. Ljubav čini čuda i može ostvariti svaki san. Naša ljubav me je uverila u sve to, tvoji poljupci su mi to pokazali. Hvala ti što postojiš i što si na strani ljubavi. Zajedno ćemo preći sve granice i otkriti sve najlepše tajne života i sveta. Volim te puno, srećo moja draga i iskreno ti želim sve najlepše. Srećan ti rodjendan!

4) Mila moja, sudbina nam je pokazala put ljubavi i put sreće. Na nama je da sledimo te puteve i uživamo u slatkim poljupcima i zagrljajima. A šta ćeš lepše od toga? Neka osmeh večno krasi tvoje lice i neka snovi budu u tvom divnom srcu. Želim ti sve najbolje, želim ti srećan i divan  dan. Čestitam ti ljubavi rodjendan!

5) Nije teško voleti i maštati o ljubavi. Teško je biti usamljen i biti tužan. Sve dok nisam pronašao tebe, bio sam jako nesrećan. Svaki novi dan bio mi je naporan, težak i dosadan. Onda si došla ti i obojila moj svet u najlepše i najveselije boje. Danas je tvoj rodjendan i najmanje što mogu da uradim jeste da ti poželim život pun ljubavi, zdravlja, sreće i veselja. Šaljem ti hiljadu poljubaca koji će te uvek čuvati, znaj da te volim do neba! Srećan rodjendan ljubavi!

6) Princezo moja, kada nismo zajedno osećam se kao čovek koji nema svoj dom, koji nema svoj život. Tvoje prisustvo me ispunjuje, tvoja snaga me uzbudjuje. Ti si ljubav mog života i sa tobom mi je sve lepo i posebno. Želim ti da uživaš svakog dana, želim ti da budeš kraljica sreće i radosti. Neka ti ovaj dan bude apsolutno divan, čestitam ti rodjendan ljubavi!

7) U ljubavi sve je lepo, u ljubavi sve je slatko. Ali, ništa nije sladje od tvojih vrelih usana. Ti si moja ruža, moj crveni cvet, ti si moja sreća, moj najlepši let. Svaki tvoj san neka bude java, ti si moja ljubav, jedina i prava. Znaj da te volim i da zbog tebe postojim. Srećan rodjendan ljubavi!

8) Pred tobom su dani koji će ti pružiti puno radosti i sreće. Trudi se da iskoristiš svaku priliku za to, pokušaj da budeš osoba koja uvek veruje u lepa osećanja. Ne brini ni o čemu i osmehom odgovaraj na svako postavljeno pitanje. Veruj mi, život je puno lepši kada smo srećni i kada se volimo. U to ime, želim da ti kažem da si ti moje slatko srce i moja ljubav. Želim ti sve najbolje i najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

9) Draga moja, svaka tvoja želja, moj je san, svaki tvoj osmeh, moj je najsrećniji dan. Ti si moja boginja lepote, ti si moja duša, andjeo dobrote. Želim da zagrlim tvoje vrelo telo, želim da sa tobom provedem svo vreme ovoga sveta. Danas je dan koji samo zbog tebe postoji, želim da tvoje srce samo srećne godine broje. Volim te do meseca i nazad, želim ti bezbroj najdivnijih želja. Srećan ti rodjendan ljubavi!

10) Želim da svi znaju koliko te ludo voli, želim da naša ljubav bude dominantna i u centru pažnje. Sve ovo govorim jer želim da znaš koliko te želim, koliko te volim, poštujem i cenim. Svaki naš poljubac korak je ka sreći, svaki naš zagrljaj korak je ka večnosti. Neopisivo te volim i želim ti da uživaš u ovom danu. Neka ti je srećan rodjendan ljubavi!

11) Ti si gospodarica mog srca i žena zbog koje ne spavam noćima. Zbog vatre u tvojim očima moje srce je nemirno i stalno traži tebe. To je ljubav, to si ti. Presrećan sam što je došao ovaj dan i što ćemo zajedno uživati u svemu. Neka tvoj život u budućnosti bude blistavo lep i divan i neka sve bude tvoje i samo tvoje. Ljubim te i želim ti srećan rodjendan!

12) Dušo moja, tvojim imenom se piše moja sreća. Ti si devojka koja me je očarala i kojoj želim da poklonim sve što imam. Znam da to nije dovoljno i da ti zaslužuješ i više od toga. Ali, isto tako znam da je ljubav najvrednija stvar u  životu i da se ne može porediti ni sa čim. Tako da, sve je u redu dok se volimo i dok imamo nas. Obećavam ti da ću uvek biti sa tobom i da te nikada neću izneveriti. Ti si moja ljubav i moj ponosi i to će uvek tako biti. Srećan ti rodjendan ljubavi!

13) Mila moja, svaki put kada razmišljam o životu, setim se tebe i zaboravim na sve što je manje lepo. Ti si ta koja možeš obrisati sve, ti si ta koja je osvojila moje srce i moj život. Izuzetno mi je drago zbog toga, izuzetno mi je drago što te imam kraj sebe. Ti si moja podrška i zbog tebe ću uvek da se borim i trudim. Znaj da sam uvek na tvojoj strani i da možeš na mene da računaš u svakoj situaciji. Prosto rečeno, volim te više od života. Čestitam ti rodjendan ljubavi moja! Neka ti je srećno!

srecan rodjendan ljubavi moja

14) U životu je veoma važno imati nekoga kome možete reći sve što vam leži na srcu. Moja je sreća što imam tebe, ljubavi moja divna. Zbog tebe osmeh ne silazi sa mog lica, zbog tebe sve moje reči imaju veselu notu. Raduj se sreći, raduj se ljubavi, raduj se životu. Budi vesela i neka tvoj život peva najlepše i najsrećnije pesme. Volim te kao što zvezde vole nebo, volim te najviše na svetu. Srećan ti rodjendan ljubavi.

15) Potrebno je samo malo ljubavi da čovek zaboravi na sve što mu stvara brige i probleme. Život često nije lak, ali zaista je puno lakše kada kraj sebe imate voljenu osobu. Dajem ti reč da će te moje srce uvek čuvati od zla, dajem ti reč da će te moje usne uvek nežno ljubiti. To je sve što imam i želim da ti kažem. Voljena moja, uživaj i budi srećna, veseli se i pevaj od sveg srca. Neka ti je srećan rodjendan! Čestitam ti!

16) Dušo moja draga, zajedno možemo sve, zajedno smo jači od svega. Ti si vatra, a ja žar, najbolji smo par, od lepote tvoje stalno gori srce moje. Želim ti puno dana u kojima ćeš uživati u ljubavi, želim ti puno bezbrižnih i nezaboravnih trenutaka. Kada ti kažem da te volim, znaj da želim da budem u blizini tvog srca. Neka ti ovaj dan prodje u veselju i neka ti Bog ostvari svaku želju. Srećan ti rodjendan ljubavi!

17) Zažmuri, zatvori oči na tren. Zamisli kako te ljubim i kako čvrsto držim tvoje nežne ruke. Da, ljubav je naša inspiracija, naša životna motivacija. Tvoj rodjendan je dan pun ljubavi i zbog toga moraš biti srećna. Nasmej se, nije to ništa teško. Budi opuštena i veruj u čarolije i čuda. Daću sve od sebe da ispunim svaku tvoju želju, daću svoje srce samo da ti uživaš u svemu. Grlim te i ljubim i želim ti srećan rodjendan!

18) Život pun ljubavi je život pun snova. Kada imamo snove, imamo sreću, a kada imamo sreću, imamo sve. Naša ljubav nam je pružila sve to i zbog toga moram da te poljubim. Današnji dan je jako važan i poseban. Želim ti da budeš vedra nasmejana i lepa, želim ti da budeš lepotica koju će svi voleti i obožavati. Iskreno i od sveg srca ti želim srećan rodjendan ljubavi!

19) Milo moje srce, ne želim pričati o životu i o stvarima koje nemaju svoju vrednost. Želim pričati o ljubavi, o nama i o svemu što je lepo. To je nešto što predstavlja spas i budućnost za nas. Priznajem, lepo je voleti. A voleti tebe znači voleti sreću. Neka ti život bude u znaku sreće i neka svaki tvoj korak u životu bude uspešan i pun blagodeti. Najiskrenije ti želim srećan rodjendan ljubavi!

20) Dugo sam lutao dok nisam pronašao tvoje srce i tvoju dušu. Bili su to teški dani, bile su to teške godine. Sada je sve lepo, sada ne znam šta to znači briga. Sa tvojih usana sam se napio najlepše izvorske vode. U tvojim očima sam video najlepše prizore na planeti. Sve ostalo nije važno, ljubav je u prvom planu, a ti si u mom srcu. Neka ti ovaj rodjendan donese sve što si dugo želela i neka ti ostvari sve snove. Čestitam ti!

21) Leptirice moja divna, dovoljan je jedan tvoj dodir i pesma se probudi u meni. Svaki stih posvećujem tebi, svaku reč i svaku notu. Jedino što želim jeste da uvek budeš srećna i voljena u životu. Znaj da je uvek važno, kada imaš nekog ko će te zagrliti snažno. Neka radost uvek bude uz tebe i neka ljubav bude tvoje drugo ime. Želim ti srećan rodjendan ljubavi!

22) Tebe je lako voleti, o tebi je lako pisati i pričati. Ti si devojka koja je savršena, ti si osoba koja je lepša od života. Moje srce pripada samo tebi i zaista nemam ništa protiv toga. Danas želim da ti na dlanu poklonim sve što poželiš, danas želim da budem tvoja dobra vila. Samo kaži i svaku tvoju reč ću pretvoriti u zlato. Volim te puno i želim ti srećan rodjendan ljubavi! Čestitam ti!

23) Život nas je spojio sasvim slučajno i od tog trenutka ništa više nije kao što je bilo pre. Sada znam zbog čega živim, sada znam šta je to pravi život. Imam samo jednu želju, a ta želja si ti. Ovog dana biću tvoja senka i trudiću se da sve bude po tvojoj volji. Svaka tvoja reč, moja je zapovest i dužnost. Volim te i to mi predstavlja pravo zadovoljstvo. Ljubav u očima, radost u srcu i sreća u ruci, to je sve što želim da imaš u budućnosti. Srećan ti rodjendan ljubavi!

24) Ovih dana nisam sav svoj, ovih dana sam samo tvoj. Tvoja ljubav me stalno prati, tvoje srce ide za mojim stopama. Znaj da sam uvek negde blizu tebe, znaj da sam tvoj andjeo čuvar. Poželi dobrodišlicu sreći i spremi svoje srce za beskrajnu radost. Čestitam ti rodjendan ljubavi!

15) Mila i draga moja dušo, nekada sam sanjao da ću jednog dana imati kraj sebe najbolju, najlepšu i najplemenitiju osobu. Eto, sada živim svoje snove, eto, sada ljubim tvoje usne. Želim ti da uvek budeš iznad svega, želim ti da uvek živiš po svojoj volji. Volim te svim svojim srcem, želim ti srećan rodjendan ljubavi!

Leave a Reply