Stihovi za sestru

Svaki čovek ima svoju porodicu i krug dragih ljudi koji su u srodstvu sa njim. Porodica je nešto što u najvećoj meri karakteriše čoveka, čovek svoj životi počinje iz svoje porodice i najveći broj stvari u njegovom životu vezane su upravo za nju. Čovek mora da paštuje i ceni svoju porodicu i da na nju misli u svakom trenutku, jer ko ne poštuje svoju porodicu on ne poštuje sebe i svoj život. Mnogo je lepše i prijatnije kada čovek nije sam na ovome na svetu i kada kraj sebe ima sestru ili brata. Ukoliko imate sestru, svakoga trenutka budite pažljivi i nežni prema njoj i neka ona dobro zna da je vi volite, poštujete i cenite. Pokušajte da je oraspoložite i poklonite joj nešto lepo i simpatično. Ukoliko želite da vašoj sestri napišete stihove možete iskoristiti neki od navedenih:

Stihovi za sestru

1)

Sestrice moja, dušo moja,

Ti si lepa poput duginih boja,

Ti si moja mala maza, srce moje,

Za tebe bih dao sve svoje.

Ti si moja sestra jedina,

Nežna, poput belog krina,

Ti si draga biću mom,

Bez tebe prazan je naš dom.

2)

Puno volim seku svoju,

Zajedno smo u svakom boju,

Zajedno se borimo, zajedno živimo,

Našoj sličnosti se uvek divimo.

Pored svega, volim te puno,

Sele moja, života mog kruno,

Želim da u srcu imaš čitavu planetu,

Volim te sestro najviše na svetu.

3)

Kako vreme prolazi,

Osećaj neki do mene dolazi,

On mi nešto čudno kaže,

Dobro znam da osećaj ne laže.

Šta mi je pričao on sada ću vam reći,

Pričao mi je nešto lepo, pričao je o sreći,

Rekao je da si ti najbolja moja seka,

Rekao mi je da te volim i poštujem doveka.

stihovi za sestru

4)

Najbolja na celom svetu je moja seka,

Njena duša je kao pamuk meka,

Njeno srce je čisto i nežno,

Puno je volim, jer to je neizbežno.

5)

Seko moja lepa i bajna,

Tvoj osmeh me raduje i veseli,

Mogu ti reći da si osoba sjajna,

Moje srce želi sve sa tobom da deli.

Citati za sestru – Statusi za sestru

1) Sestro moja, naši dobri odnosi traju dugi niz godina i dobro pamtim svaki naš zajednički trenutak. Naši zajednički trenuci su puni sreće, radosti i ljubavi, ti i ja se oduvek dobro slažemo i slobodno mogu reći da je naš odnos pravi primer porodične ljubavi i porodične tolerancije. Znaj da sam u svakom trenutku spreman da te zaštitim i da ti pomognem, ti si moja sesra i iskreno te volim.

2) Od tebe sam naučio dosta toga u životu, ti si malo starija od mene i oduvek si bila moj uzor. Ti si bila dobra i mirna devojčica, a ja sam bio mali nestašni dečak koji ti je puno smetao i koji ti je dosta pravio problema. Ali, moram priznati da si me i tada volela i da si uvek bila fer i korektna prema meni i zbog toga ću te i ja uvek voleti i poštovati. Ljubi te puno tvoj mili brat.

3) Draga moja seko, molim te, nemoj da mi zameriš što sam nekada pomalo grub i apatičan, svakom čoveku dodju neki loši dani i u tim trenucima on ne može u potpunosti da se iskontroliše. Ti si moja sestra i bez obzira na sve, moram pronaći snage u sebi da te volim i da uvek budem kraj tebe. Na tvom ramenu sam mnogo puta pronašao utehu i nadam se da ćeš mi pomoći i ovoga puta. Obećavam ti da ću uraditi sve što je u mojoj moći samo da ti budeš uvek u životu bezbrižna i spokojna, volim te puno sele moja.

4) Sećam se dana kada sam bio dečak mali i sećam se trenutaka kada sam satima plakao i želeo da se igram sa tobom. Tada ti nisi bila kod kuće i meni je bilo veoma žao i stalno sam hteo da se igram sa tobom. Ti si za mene oduvek bila veoma draga osoba, ti si meni mnogo više od sestre, ti i ja smo isti i naši životi spojeni su u jedan. Veoma mi je drago što imam tako dobru, solventnu i plemenitu sestru i želim da ceo svet zna za to. Tvoja bata te puno voli i znaj da će uvek biti na tvojoj strani.

statusi za sestru

5) Mila moja seko, ti i ja smo zajedničkim snaga dobili puno važnih životnih duela, sudbina nikada nije bila na našoj strani i uvek je zahtevala od nas puno muke i truda. Tvoja pomoć mi je uvek bila neophodna i sad želim da ti se za sve to od srca zahvalim. Ti si jedina osoba koja će mi uvek pomoći i koja nikada neće biti protiv mene, ti si moja sestra i u mom srcu zauzimaš veoma posebno mesto. Želim da znaš da te tvoj brat voli najviše na svetu.

6) U velikoj meri ti si zaslužna za moje vaspitanje i puno lepih manira sam naučio od tebe. Od tebe sam prisvojio puno lepih navika i drago mi je što imam tako kulturnu, pametnu i dobru sestru. Prema meni si uvek bila maksimalno korektna i poštena i nikada me nisi ponižavala. Veoma je lepo kada znaš da te neko voli, taj osećaj vrlo dobro znam i za to si zaslužna samo ti. Hvala ti za svu ljubav koju si mi poklonila, hvala ti za sve jedina moja sestrice. Ljubi te i voli tvoj bratić.

7) Jedina moja seko, ti si me uvek branila i čuvala kad sam bio u opasnosti i kada mi je bilo zaista teško. U tvojim očima sam uvek video ljubav i požrtvovanje, ti si jedna dobra i široka duša koja ume iskreno da voli. Sve ove godine sam zbog tebe najsrećniji brat na svetu, ti si osoba koja je obeležila moj život i koja je duboko ušla u moja osećanja. Kao tvoj brat ću te uvek najiskrenije voleti i želim da znaš da su vrata mog srca, moje duše i mog doma uvek otvorena za tebe.

Rodjendanske čestitke za sestru

1) Sestrice moja draga, na naša vrata pokucao je jedan veseo i razdragan dan, došao je tvoj rodjendan i sa sobom doneo puno radosti i predivnih emocija. Svaki tvoj rodjendan uvek pamtim po lepom druženju i prijatnom veselju i svaki tvoj rodjendan čuvam u svojim najlepšim sećanjima. Jedino što ti ovoga dana želim, jeste da uživaš u veselju bićem celim, neka ti ovaj divan dan krasi lepota i neka te sreća prati tokom čitavog života. Srećan ti rodjendan!

2) Ti si još uvek veoma mlada i pred tobom su brojne prilike da se ostavariš u svemu što želiš i u svemu što maštaš. Sve karte su sada na stolu i na tebi je da izvučeš onu najbolju, onu koja će ti doneti puno radosti i sreće. Ta karta se može nazvati pravi životni put, način života koji te ispunjava i koji te čini srećnom osobom. Želim ti puno sreće u tvom daljem životu, danas je tvoj divan dan i želim da budeš vesela i opuštena. Od sveg srca ti čestitam rodjendan sestrice moja mila!

3) Draga moja seko, uvek se trudim da uradim sve što mogu kako bi ti bila što više srećnija i mirnija. Sve u tvom u životu mi puno znači, tvoja sreća mi je jako bitna i nikada neću dozvoliti da moja sestra bude tužna i nesrećna. Uloga brata me obavezuje da te štitim i branim i da se borim za tebe i u to ime dajem ti reč da ću uvek biti oličenje pravog, odgovornog i iskrenog brata. Ti to zaista zaslužuješ, jer si ti najbolja sestra koja postoji u univerzumu. Volim te puno i želim ti hiljadu najlepših želja. Srećan ti rodjendan!

4) Lično se puno radujem što je došao dan kada ćemo u veselju proslaviti tvoj rodjendan. Taj dan je uvek lep i poseban i prosto uživam da te gledam kada si srećna i vesela. Želim da ovaj tvoj rodjendan bude dan o kome će se dugo pričati, želim da ovaj dan svi pamte i da ga se uvek rado sećaju. Iskreno, za mene ne postoji lepši dan od ovog i želim da se zajedno prepustimo sreći, uživanju i veselju. Kao tvoj brat želim ti sve najlepše, neka ti je srećan rodjendan!

rodjedanske cestitke za sestru

5) Mila moja sestro, kada si bila mala devojčica jedva si čekala da dodje tvoj rodjendan i da ti svi donesu lepe poklone. Presrećan što se do današnjeg dana ništa nije promenilo, presrećan sam što se još uvek puno raduješ svom rodjendanu. Taj dan je upravo dan koji treba da se posveti sreći i beskrajnom veselju. Svim srcem ti želim divnu rodjendansku zabavu, neka ti se ostvari sve što poželiš. Srećan ti rodjendan!

6) Predugo si čekala ovaj dan i napokon on je došao, tvoj rodjendan je pred tobom i optimistično ti se osmehuje. Prepusti se svim stvarima koje ti pružaju zadovoljstvo i koje hrane tvoju dušu, otvori svoje srce za sve drage i voljene osobe i neka svuda oko tebe bude ljubav, veselje i radost. Tvoj brat te puno voli i želi da ti da puno lepih rodjendanskih poklona. Seko moja, želim da u svakom novom danu pronadješ svoju sreću, neka ti život donosi samo lepa i pozitivna iskustva. Ssrećan ti rodjendan moja sejo!

Poruka sestri

1) Seko moja mila i draga, želim ti reći nešto lepo, nešto što će izazvati osmeh na tvom licu, nešto što će probuditi sreću u tebi. Želim ti reći da si ti osoba koja me veoma dobro poznaje i pred kojom nemam nijednu tajnu, želim ti reći da si ti deo mene i da te volim više od svega što postoji. Prema tebi ne mogu gajiti nijedno drugo osećanje sem ljubavi, moja bratska ljubav će uvek biti uz tebe i uvek će biti tvoja podrška i pružaće ti sve što poželiš.

2) Bez tebe bio bih čovek koji nema nikoga sa kim bi mogao da deli svoj život i svoju sudbinu. Bez tebe bio bih sam na ovome svetu i moje srce bilo bi ranjivo i prepuno tuge. Ti si vedrija strana moga života, ti si u mojoj životnoj knjizi stranica na kojoj su ispisane najlepše i najčarobnije reči, jednostavno, u mom životu ti si nešto najlepše i najbolje. Što god da kažem sve reči su suvišne, ali, jednostavno, moram reći da te volim najviše na svetu.

3) Sestrice moja mila, dok smo bili deca jako smo se voleli i svi su govorili kako do sada nisu videli takvu ljubav i poštovanje izmedju brata i sestre. Ti i ja se nikada nismo posvadjali i izmedju nas nikada nije bilo uvreda i ružnih reči i ta činjenica svedoči o našem sjajnom odnosu. Sve to je veoma lepo i jedino što želim jeste da sve to zauvek tako ostane. Neka naša ljubav traje večno, volim te puno moja seko!

poruka sestri

4) Dok u meni ima snage boriću se da ti obezbedim lepu i srećnu budućnost. Odavno sam ti rekao da od mene uvek možeš da tražiš sve, moja dužnost je da ti se uvek i svuda nadjem, želim da budem tvoj zaštitnik, tvoja senka koja će te svuda pratiti. Kada patiš i kada si tužna mene srce boli i u mojoj duši liju hladne jesenje kiše, svaka tvoj bol podjednako je i moja, ti i ja smo brat i sestra i sve delimo na pola. Biću veoma kratak i iskren, mnogo te volim i veoma mi značiš.

5) Draga moja sestro, pokušaj da u svakom uglu pronadješ neku stvar koja će te razveseliti i koja će uneti vedrinu i svežinu u tvoj svet i u tvoj život. Veruj mi, život je lep, potrebno je samo razumeti ga i pravilno shvatiti, naša sreća zavisi od nas i mi smo ti koji posedujemo potpuno kontrolu nad životom. Neka osmeh bude tvoj odgovor na sve, neka sreća bude tvoja svakodnevnica, neka sve u tvom životu blista od lepote i savršenstva. Sekice moja, želim da se uvek lepo družimo, zabavljamo i veselimo, želim da nas sreća nikada ne napušta. Ljubi te i voli tvoj jedini brat.

Leave a Reply