Srećan rodjendan sinu od majke

Srećan rodjendan sinu od majke

Uloga roditelja je nešto veoma veliko i ozbiljno, biti roditelj znači biti osoba koja je odgovorna i razumna, biti roditelj znači svakodnevno se brinuti o jednom ljudskom životu. Majka je ta koja detetu poklanja život, majka je najvažnija osoba u životu svakog čoveka, majka je ikona ljubavi i nežnosti. Dete je od prvog trenutka svog postojanja zajedno sa svojom majkom i ta ljubav koja postoji izmedju njih predstavlja najjaču svetsku silu. Ne postoji ništa lepše nego kada majka i sin proslavljaju rodjendan, u svakom pogledu rodjendan je divan dan koji ima svrhu zbližavanja i usrećivanja ljudi. Pored toga, pokušajte da mu na što interesantniji i lepši način čestitate rodjendan. Najbolji način da to uradite jeste da mu napišete prikladnu rodjendansku čestitku. Ukoliko želite da vašem dragom sinu napišete rodjendansku čestitku možete iskoristiti neku od navedenih:

Čestitke sinu za rodjendan od majke

1) Sine moj dragi, tvoja majka te uvek voli isto kao i prvoga dana, tvoje rodjenje je moj život pretvorilo u jednu srećnu, slatku i veselu priču. Ti si moj hrabri princ, moj junak i moj heroj, ti si moj jedini sin i želim da znaš da te volim najviše na svetu. Sigurna sam da te u životu čeka puno lepih stvari, budi uvek optimistačan i nemoj nikada da kloneš duhom. Radi ono što voliš i druži se sa ljudima koje voliš, budi uvek svoj, budi uvek beskrajno srećan. Čestitam ti rodjendan!

2) Neprocenjivo mi je drago što sam svoje najlepše godine poklonila tebi, moram priznati da sam uživala svakog trenutka, odgajati tebe pravo je zadovoljstvo, ti si sin na koga bi svaka majka bila ponosna. Volim što si tako dobar, nežan i pažljiv, volim što si velikodušan, obziran i darežljiv, u svakom pogledu ti se momak koji je stvoren da bude dobar i plemenit. Tvoja majka te grli i ljubi i od srca ti želi da ovoga dana ostvariš sve svoje želje. Neka ti je srećan rodjendan sine!

3) Mili moj sinčiću, kada nisam blizu tebe osećam se usamljeno i veoma ranjivo, tvoje društvo mi daje snagu, tvoje oči pružaju mi toplinu, u tvom srcu nalazi se svo bogatstvo mog života. Napokon je došao dan kada ću te toplo i čvrsto zagrliti i poljubiti tvoje zlatne ručice. Došao je tvoj rodjendan i zbog toga se osećam veoma lepo i zanosno. Želim ti puno spokojnih i veselih dana u daljem životu, neka ti je srećan rodjendan!

4) U mojim očima još uvek si malo dete koje se smeši i koje priča neke nerazumljive i slatke reči. Volela bih da uvek budeš mali, volela bi da uvek budeš beba koja je sladja od šećera. Ali, godine su prošle i ti si odrastao, presrećna sam zbog toga, ti si moj sin i uvek ću te voleti onakvog kakav jesi. Sve što je loše neka se ovoga dana izgubi, a sve što je dobro neka se useli u tvoje srce. Volim te puno i želim ti srećan rodjendan!

Čestitke sinu za rodjendan od majke

5) Jedini moj sine, tvoja majka te moli da ovoga dana budeš nasmejan i da na svako pitanje odgovaraš blistavim osmehom. Ovaj dan u potpunosti pripada tebi i tvojoj životnoj sreći i upravo zbog toga pokušaj da iz svog srca iseliš svo neraspoloženje i svu negativnu energiju. Želim ti da uvek budeš osoba koja oko sebe ima sve što želi i koja pred sobom ima mirnu i sigurnu budućnost. Neka ti je sine srećan rodjendan!

6) Kada si se rodio bio si mali poput vekne hleba, tog dana sam bila presrećna i osećala sam da su sve moje želje bile ispunjene. Oduvek sam volela decu i sa tobom mi je uvek bilo lepo, drago mi je što si odrastao i što sam na neki način uspela da te izvedem na pravi životni put. U životu se moraš stalno boriti za sebe i veoma često nailazićeš na razne sukobe interesa, uvek se trudi da za sebe izvučeš ono što je najbolje i najkorisnije. Želim ti da uvek budeš bezbrižan dečko koji voli svoj život, neka ti je srećan rodjendan!

7) Mili i dragi moj sine, uvek sam svima govorila kako si te veoma dobar i poslušan dečko koji ume da radi sve i koji je darovit i talentovan. Sve to je istina i ništa od toga ne predstavlja preterivanje i nepotrebni hvalospev. Zaista ti si dečak kome je Bog dao puno toga divnog i korisnog, na tebi je samo da sve te darove preusmeriš u prave stvari koje će ti doneti sreću u životu. Budi uporan i istrajan i trudi se da pobediš u svakoj borbi i u svakom životnom meču. Znaj da je tvoja majka uz tebe i da te voli do neba. Srećan ti rodjendan!

Čestitke sinu za 18. rodjendan od majke

1) Sine moj dragi, neverovatno brzo su prošle godine i pred tobom je tvoj 18. rodjendan. Ovaj rodjendan je zasita veličanstven i predstavlja jednu vrstu životne prekretnice. Od ovoga dana postaješ osoba koja mora da bude ozbiljnija i odgvornija, od ovoga dana moraš se što više truditi da živiš samostalno. Ne brini, kako vreme prolazi sve će ti biti lakše da se suočavaš sa nekim problemima i životnim pitanjima, čovek se uči sve dok je živ, iskustvo je uvek neophodno. Tvoja majka te jako puno voli i želim da u ovom danu stane sva sreća ovoga sveta. Od srca ti čestitam 18. rodjendan!

2) Odavno ti više nisi dete i to je svima jasno. Normalno je da deca odrastaju i da vremenom postaju zreli ljudi. Ti si još uvek veoma mlad i tvoje punoletstvo predstavlja samo početnu fazu procesa koji se naziva sazrevanje. Nemoj da se opterećuješ stvarima koje su nevažne i koje stvaraju zbrku u tvojoj glavi, opusti se i nasmej, pokušaj da čitavim svojim bićem uživaš u ovom danu. Tvoja majka ti želi sve najbolje, neka ti je srećan 18. rodjendan sine!

3) Mili moj sinčiću, drago mi je što si stigao do nekih ozbiljnih životnih godina i što sada možemo o svemu razgovarati kao pravi i odrasli ljudi. Oduvek sam želela da moj sin odraste, ti si moje dete i za svaki roditelj je srećan kada zna da je njegovo dete uspešno odraslo i prebrodilo sve brige detinjstva. Želim ti da u budućnosti budeš uspešan poslovni čovek i srećan porodični čovek. Neka ti sve ide od ruke i neka sve oko tebe sija kao zlato. Srećan ti 18. rodjendan!

Čestitke sinu za 18. rodjendan od majke

4) Nikada neću zaboraviti trenutak kada si mi rekao da jedva čekaš da odrasteš i postaneš „veliki čovek“. Ta želja je uvek bila prisutna u tebi i puno se radujem što je došao ovaj dan. Danas je tvoj 18. rodjendan i sa zadovoljstvom ti mogu reći da će se ta tvoja dečačka želja ovim danom ostvariti. Neka tvoji budući dani budu ispunjeni ostvarenjima svih tvojih snova, želim ti sve najlepše. Mom voljenom  sinu želim srećan 18. rodjendan!

5) Ovog dana jednostavno moram da budem srećna i vesela, svaki tvoj rodjendan mi je veoma drag, ali ovaj je poseban i po svemu se ističe od ostalih. Osamnaesti rodjendan predstavlja veoma značajan dogadjaj koji se može doživeti samo jednom u životu i zbog toga je vrlo važno da se taj dogadjaj lepo i veselo proslavi. Obećavam ti da ću ovoga dana poskidati sa neba sve srećne zvezde i pokloniti ih tebi. Neka sreća uvek bude sa tobom i neka tvoj život bude lep kao san. Svim srcem ti čestitam 18. rodjendan!

6) Mili moj sine, život se ne sastoji samo od sreće i lepih trenutaka, u životu postoji i druga strana medalje i nikada ne može sve biti savršeno i idealno. Ali, važno je šta čovek vidi i oseća, ukoliko čovek svuda vidi sreću i svuda oko sebe oseća ljubav, onda će on uvek biti srećan i bezbrižan. Sve to ti govorim jer želim da znaš da je sreća duboko skrivena u svakom čoveku, jedina stvar koju čovek treba da uradi jeste da tu sreću otkrije i obelodani. Kao tvoja majka želim ti da se uvek osećaš lepo i da u tvom srcu uvek bude puno sreće i ljubavi. Iskreno ti čestitam 18. rodjendan!

7) Dragi moj sine, nikada nemoj biti sam u životu, uvek budi u društvu ljudi kojima je stalo do tebe i koji prema tebi gaje iskrene, tople i prijateljske osećaje. Kada je čovek u društvu dobrih ljudi, tada njegov život postaje savršena priča prepuna divnih osećanja. Današnji dan je veoma važan za tebe i za sve nas, osamnaesti rodjendan je dogadjaj koji se zaista pamti i koji zauvek ostaje u lepom sećanju. Budi uvek lep i sladak momak, budi uvek mamin divni dečak, želim ti sve najdivnije u nastavku tvog života. Srećan ti sine 18. rodjendan!

Čestitke sinu za punoletstvo od majke

1) Sine moj, srce moje milo, majka je uvek bila sa tobom i čuvala te od svega. Nikada nisam dozvolila da mrvica nečeg što je loše dodje u susret tebi, ti si za mene nešto što se mora braniti, paziti i čuvati. Prema tebi osećam veliku ljubav koja je iz dana u dan sve jača i moćnija, ti si moj sin i imam svo pravo da te neizmerno volim. Želim da ti poklonim sve što tvoja duša želi, želim da ti poklonim sve o čemu sanjariš, danas je tvoj 18. rodjendan i taj dogadjaj se mora spektakularno proslaviti. Od sveg srca ti želim srećno punoletstvo!

2) Ti si moje milo čedo, ti si mog života slika, volim te srcem svojim celim, ti si majčin ponos i majčina dika. Ozarim se kada vidim kako si lep, svaki put kada mi neko kaže da si veoma lepo vaspitan, moje srce hoće da prepukne od sreće. Ti si moja dušica i želim ti da uvek imaš sve što je najlepše i najkvalitetnije, želim da tvoj život bude poseban i neprocenjivo dobar. Tvoja majčica te voli puno i želi ti srećno punoletstvo.

3) Biti punoletan znači biti čovek koji je jednom nogom zakoračao u svet ozbiljnih i odgovornih ljudi. Uverena sam da si ti momak koji je odavno shvatio da život nije igračka i da u životu čovek treba biti neverovatno ozbiljan. Ti si mamina srećica i želim ti da sa lakoćom prevazidješ i predješ sve prepreke koje te čekaju u daljem životu. Budi uvek na strani uspeha i neka sve u tvom životu ide veoma lepo i glatko. Želim ti sve najlepše i najbolje, neka ti je sine srećno punoletstvo!

Čestitke sinu za punoletstvo od majke

4) Veoma lagano i nečujno došao je dan kada ćemo obeležiti tvoje punoletstvo i veoma sam uzbudjena zbog svega toga. Oduvek sam sanjala taj dan i verujem da je san svake majke da proslavi punoletstvo svog voljenog sina. Ovaj dan je čaroban i želim da svi uživaju u njemu. Dragi moj sine, naoružaj se osmehom, veseli se, pevaj i igraj i neka sreća bude rasprostranjena po čitavom tvom telu. Ovaj dan predstavlja jedinstvenu priliku da se u potpunosti opustiš i relaksiraš i zbog toga se maksimalno potrudi da tu priliku iskoristiš. Želim ti srećno punoletstvo!

5) Mili i jedini moj sine, danas će sunce sijati samo zbog tebe, danas će svi pogledi sreći biti usmereni ka tebi. Punoletstvo je jedan veoma svečan i jedinstven dogadjaj koji je svakom čoveku veoma mio i drag. Shvatam i razumem tvoje uzbudjenje i upravo zbog toga želim da te zagrlim i da na taj način svu svoju sreću podelim sa tobom. Želim da zajedno proslavimo još milijardu tvojih rodjendana, neka ti ovo punoletstvo donese puno neprecenjivo lepih životnih trenutaka. Neka ti je srećno punoletstvo!

6) Sine moj, živote moj, ljubavi moja jedina, bez obzira koliko godina imaš, uvek možeš da se obratiš meni kada ti je potrebna pomoć u životu ili kada ti je potreban neki savet ili neka topla reč. Ti ćeš uvek biti moj sin, a ja tvoja majka, naša ljubav će uvek biti ista i vreme je nikada neće moći promeniti i oslabiti. Od ovog dana bićeš punoletan čovek i najiskrenije želim da u životu dolaziš u susret samo sa stvarima koje će te činiti srećnim. Čestitam ti punoletstvo!

Leave a Reply